Help ons om kinderen te helpen. DONEER NU OP NL41 INGB 0676194915 (ING-bank) t.n.v. DARE2SHARE te Haarlem. Alvast bedankt!
Foto

Wat we doen

DARE2SHARE zet zich in voor kinderen en jongeren in Nederland die een extraatje verdienen, omdat ze ziek zijn, beperkingen hebben of omdat het ze tegen zit.

de mogelijkheid een droom te verwezenlijken is precies wat het leven zo boeiend maakt

DARE2SHARE selecteert uiteenlopende projecten voor bijvoorbeeld kinderen met een ziekte of een handicap. Wij steunen organisaties die professioneel en met verstand van hun specifieke doelgroep innovatieve projecten opzetten en uitvoeren. Deze projecten zijn concreet en afgebakend, zodat je weet waar je geld naar toe gaat. DARE2SHARE is wars van strijkstokpolitiek. Hoge overheadkosten komen niet voor. Niet bij ons, noch bij de projecten die we steunen. We werken uitsluitend met vrijwilligers, hebben geen eigen huisvesting, houden de kosten zo laag mogelijk (door sponsoring en belangeloze medewerking van artiesten en anderen) en doen niet aan fondsenwerving waar commerciële partijen ook aan verdienen (zoals straatwerving en sms-donaties). De opbrengst gaat voor 100 % naar het goede doel!

Deze unieke aanpak wordt mogelijk gemaakt door sponsoren, bedrijven die gratis een locatie ter beschikking stellen, artiesten, DJ’s en onze vrijwilligers.

DARE2SHARE is geen goed doel op zich, maar een onafhankelijke intermediair. Wij garanderen dat jouw tijd, geld & energie goed besteed worden!

Icoon hart deel jij je hart ook? Help ons om kinderen te helpen
#durftedelen en wordt vrijwilliger