Help ons om kinderen te helpen. DONEER NU OP NL41 INGB 0676194915 (ING-bank) t.n.v. DARE2SHARE te Haarlem. Alvast bedankt!
Foto

Durf jij te delen?

Het is fantastisch dat steeds meer mensen en bedrijven hun steentje bijdragen aan de doelstellingen van DARE2SHARE. We bedanken iedereen die de afgelopen jaren belangeloos ons werk mogelijk hebben gemaakt. Het zou geweldig zijn als ook u ons wilt steunen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

de mogelijkheid een droom te verwezenlijken is precies wat het leven zo boeiend maakt

Delen van je passie: organiseer je eigen DARE2SHARE-actie
Van huiskamerrestaurant tot rondleiding op je werk, van sponsorloop tot dansles: wat durf jij te delen voor DARE2SHARE? Jouw opbrengst gaat volledig naar het door jou geselecteerde project!

Delen van geld
Een financiële bijdrage kun je overmaken op rekeningnummer: NL41 INGB 0676194915 (ING-bank) t.n.v. DARE2SHARE te Haarlem. Vermeld erbij voor welk project je geld bestemd is. Wij garanderen je dat het daar terecht komt!

Delen van je hart als vrijwilliger
Wil jij tijd vrijmaken om je in te zetten voor een goed doel? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, bijvoorbeeld voor ons promotieteam, voor de organisatie van evenementen en voor ondersteunende taken. Meld je aan als vrijwilliger op info@dare2share.nl

Zakelijke sponsoring
Veel bedrijven doen ‘iets’ voor het goede doel. Vaak wordt er een geldbedrag overgemaakt en ‘leeft’ het geven aan het goede doel niet binnen de organisatie. DARE2SHARE pakt het anders aan. Natuurlijk zijn we blij met donaties, maar wellicht is het voor jouw bedrijf veel leuker om een dienst of product te leveren, vanuit het bedrijf. Ook kan je als bedrijf natuurlijk kaarten voor onze evenementen kopen en deze geven aan medewerkers of relaties. En natuurlijk kan je DARE2SHARE ook inschakelen voor een samenwerking rondom een bedrijfsfeest. We kunnen voor jouw bedrijf een specifiek project selecteren dat je aanspreekt.

Icoon hart deel jij je hart ook? Help ons om kinderen te helpen
#durftedelen en wordt vrijwilliger